المقادير:
- كوبين من الدقيق لجميع الاستعمالات
- كوب وربع سكر
- ملعقتين صغار بيكنج بودر
- نصف ملعقة صغيرة بيكنج صودا
- نصف ملعقة صغيرة ملح
- نصف كوب كاكاو غير محلي
- ربع كوب شيكولاتة مقطعة قطع صغيرة-نصف كوب ماء مغلي -كوب من اللبن الرايب-ثلث كوب زيت-بيضتان-م ص فانيليا-ثلاث اربع كوب شيكولاتة شيبسي (قطع صغيرة)
- يوضع الكاكاو وربع كوب الشيكولات والماء المغلي في وعاء ويقلب جيدا حتي تذوب الشيكولاته والكاكاو
- ينخل الدقيق مع الملح البيكنج بودر والبيكنج صودا
- يخلط البيض مع السكر والزيت واللبن الرائب والفانيليا ثم يضاف الي خليط الكاكاو
- يضاف الدقيق بالتدريج حتي ينتهي المقدار
- تضاف قطع الشيكولاته الشيبس علي الخليط ثم توضع في قالب كيل مبطن بالسمن والدقيق
- تدخل الفرن علي حرارة 170 حتي تنضج وتترك حتي تبرد تماما
- تزين حسب الرغبة وألف هنا وشفا مع تحياتي مفيدة#
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق